معاونت بهداشتی

• /Z6s
پویش ملی سلامت

آغاز پویش ملی فشارخون و دیابت از 20 آبان ماه لغایت 15 دی ماه 1402

پویش ملی سلامت و آغاز پویش ملی فشارخون و دیابت از 20 آبان ماه لغایت 15 دی ماه 1402

در دهه اخیر بیماری های دیابت و فشارخون به عنوان بیماری های خاموش در جامعه گسترش یافته و عاملی برای گسترش بسیاری از بیماری های خطرناک و تهدید کننده سلامت مردم می باشند.

این دو بیماری به همراه عوارض بسیار شایعی که ایجاد می کنند ( همچون :  حملات قلبی ، سکته های مغزی ، نارسایی پیشرفته کلیه ، دیالیز ، قطع عضو و ..... ) هزینه های سنگینی را به بیماران ، خانواده ها ، جامعه و دولت تحمیل می کند از طرفی مشخص شده که پیشگیری سطح دوم یعنی شناسایی و پیگیری به موقع مبتلایان به این دو بیماری ، میتواند روند پیشرفت را کندتر کند و زندگی هزاران نفر ازخانواده ها را نجات داده و در هزینه های مربوط به سلامت صرفه جویی نماید.

اجرای بسیج ملی غربالگری و بیماریابی دیابت و فشارخون بالا از بیستم آبان ماه لغایت 15 دی ماه سال 1402 با مشارکت کلیه سازمان های مرتبط در سراسر کشور در حال اجرا می باشد . امید است با اجرای موفق این پویش ملی ضمن شناسایی بیماران مبتلا به فشارخون بالا و دیابت ، مداخلات لازم انجام گیرد و با افزایش آگاهی عموم جامعه در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها و تلاش های همه جانبه ، شاهد کاهش بروز بیماری و مرگ ومیر زودرس ناشی از این بیماری ها در جامعه باشیم.

• گروه خبری : اطلاعیه

فایل ها