۱۳۹۶ جمعه ۲۸ مهر
سلامت مواد غذايي
بازديد از كليه مراكز تهيه ،توليد و توزيع مواد غذايي؛ اماكن عمومي
بازرسين بهداشت محيط جهت كنترل سلامت و امنيت مواد غذايي، ضمن بازديد از مراكز تهيه و توليد و توزيع موادغذايي، موارد نقص بهداشتي را مطابق آئين نامه هاي بهداشتي بررسي كرده سپس با آموزش خطرات و عواقب سوء اين نواقص را به متصديان و كارشناسان اين گونه مراكز گوشزد كرده و در نهايت با استفاده از ابزار قانوني خصوصاً ماده 13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي با متخلفان بهداشتي كه سوء استفاده از سلامت مردم را دستمايه منفعت طلبي خود كرده اند برخورد كرده و درصورت لزوم نسبت به پلمپ مركز متخلف و معرفي متصدي به دادگاه صالح اقدام مي نمايند.
 
 ماهي
عادات غذايي اشتباه 

دانلود فايل ورد...دانلود فايل
pdf

تاریخ :
1396/01/07
تعداد بازدید:
486
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal