۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك بين معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جهرم و دفتر خبر صدا و سيما جهرم
انعقاد تفاهم نامه
تفاهم نامه همكاري مشترك بين معاونت بهداشت دانشگاه به نمايندگي دكتر سيد مجيد ارجمند و دفتر خبر صدا و سيما جهرم به نمايندگي آقاي حيدري منعقد شده است.

به منظور توسعه آموزش سلامت متكي بر شواهد اثربخش براي ارتقاي سواد سلامت عمومي مردم اين تفاهم نامه به امضا رسيد.
طرفين در اجراي برنامه ملي خودمراقبتي، برنامه ملي ارتقاي فرهنگ سلامت مصوب شوراي فرهنگي عمومي كشور، برگزاري نمايشگاه‌ها، جشنواره‌ها و كنگره‌هاي آموزشي ترويجي سلامت و توليد رسانه‌هاي آموزشي ديداري، شنيداري، راديويي و تلويزيوني، بر خط و تبليغات محيطي مورد نياز مشاركت و همكاري خواهند كرد .

اين تفاهم نامه بين معاونت بهداشت دانشگاه به نمايندگي دكتر سيد مجيد ارجمند و دفتر خبر صدا و سيما جهرم به نمايندگي آقاي حيدري منعقد شده است.
تاریخ:
1398/09/06
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.