۱۳۹۹ جمعه ۱۱ مهر
انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك بين معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جهرم و دفتر اداره ورزش و جوانان شهرستان
انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك
اين تفاهم نامه به منظور همكاري مشترك در جهت افزايش فعاليت بدني و كاهش كم تحركي در راستاي پيشگيري از بيماري هاي غيرواگير و ارتقاي سلامت در شهرستان منعقد شد.

بستر سازي براي بهبود نگرش و ترويج فوايد ورزش در راستاي نهادينه كردن آن در بين اقشار مختلف مردم، ترغيب اقشار مختلف مردم به شركت در فعاليت‌هاي ورزشي منظم، ارتقاي ظرفيت رسانه هاي ديجيتال در جهت خلق فرصت هاي نوين مشاركت در فعاليت ها و برنامه هاي ورزشي، انجام اقدامات موثر براي استفاده از ظرفيت هاي طرفين در راستاي توسعه ورزش همگاني و ارتقاي سطح فعاليت بدني، از اهداف اين تفاهم‌نامه است.
اين تفاهم نامه بين معاونت بهداشتي دانشگاه به نمايندگي دكتر سيد مجيد ارجمند و اداره ورزش و جوانان شهرستان به نمايندگي دكتر خداجو رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان منعقد شده است.
تاریخ:
1398/09/11
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.