۱۴۰۰ دوشنبه ۵ مهر
واکسیناسیون علیه بیماری کووید- 19
آغاز واکسیناسیون علیه بیماری کووید- 19 در بیمارستان پیمانیه جهرم
شنبه 25 بهمن ماه 99، پزشکان، پرستاران و دیگر پرسنل بخش آی سی یو مرکز آموزشی درمانی بیمارستان پیمانیه جهرم اولین دوز واکسن " اسپوتنیک وی" روسی را دریافت کردند.
شنبه 25 بهمن ماه 99، پزشکان، پرستاران و دیگر پرسنل بخش آی سی یو مرکز آموزشی درمانی  بیمارستان پیمانیه جهرم  اولین دوز واکسن " اسپوتنیک وی" روسی را دریافت کردند.

این افراد دومین دوز واکسن را 21 روز  آینده دریافت خواهند کرد.

اولین گروه اولویت دار برای واکسیناسیون بر اساس سند ملی واکسیناسیون کرونا، کادر درمانی فعال در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های ریفرال کرونا هستند. در مراحل بعدی سایر کارکنان بخش درمان و بهداشت و سایر گروه های جامعه، واکسینه می شوند.

گفتنی است دکتر رحیم رئوفی متخصص و فوکال پوینت بیماری های عفونی دانشگاه، دکتر فرهاد رحیمی  فوق تخصص آی سی یو و خانم سمیرا یوسفی پرستار بخش آی سی یو، 3 نفر اول دریافت کننده واکسن کویید 19 بودند.
17 نفر دیگر از همکاران بخش آی سی یو نیز امروز دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

برنامه واکسیناسیون علیه کووید 19 امروز 25 بهمن ماه 99 در طبقه سوم ساختمان شیمی درمانی بیمارستان پیمانیه جهرم با حضور امام جمعه جهرم، نماینده مردم شهرستان جهرم ، فرماندار ویژه و رئیس و معاونین و برخی از مدیران دانشگاه برگزار شد.

تاریخ:
1399/11/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.