- 1404/01/05 - 11:13
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zfd
هشدار وزارت بهداشت درباره رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی
هشدار وزارت بهداشت درباره رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی
در سفر همیشه یک ضدعفونی کننده دست با حداقل ۶۰ درصد الکل به همراه داشته باشید تا در صورت عدم دسترسی به آب سالم از آن استفاده نمایید.
غذاهای گرم باید در دمای بالاتر از ۶۰ درجه و غذاهای سرد در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
قبل از مصرف کنسروها ضمن بررسی ظاهری ، از داشتن مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف آن ها مطمئن شوید و حتما آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
مواد غذایی را از فروشگاه های دارای شرایط بهداشتی تهیه نمایید.
استفاده از پشه بند ، اسپری یا پمادهای دفاع حشرات و پوشیدن لباس های آستین بلند در مناطق پرخطر ضروری است.
همشهریان و مسافران محترم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند از طریق سامانه تلفنی شبانه روزی وزارت بهداشت ۱۹۰ شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایند.

نظر دهید