معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/01/16 - 10:02
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z5e
معدوم سازی مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در جهرم و خفر

تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط

00:00
00:00
دانلود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم اعلام کرد:


معدوم سازی بیش از ۸۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در جهرم و خفر



دکتر محمد جعفر محبی از معدوم سازی بیش از ۸۵۰۰ کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته طی تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط در قالب اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در سه هفته گذشته خبر داد.



معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به تداوم بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا ۱۵ فروردین ماه اظهار کرد:این بازدیدها که با هدف نظارت بر بهداشت مراکز عمومی و سلامت مواد غذایی عرضه شده به همشهریان و گردشگران انجام می گیرد.

 



دکتر محبی با اشاره به سامانه تلفنی ۱۹۰ که آماده دریافت شکایات مردمی در این خصوص است گفت: طی گزارشات مردمی از عدم رعایت بهداشت در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا، در مدت مذکور ۱۶۵ شکایت در سامانه ثبت و توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 3026
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

Close menu