- 1404/06/26 - 07:21
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zgs7
پلمب ۵ مرکز متخلف عرضه مواد غذایی در خفر
عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز توزیع و فروش مواد غذایی
پلمب ۵ مرکز متخلف عرضه مواد غذایی در خفر

دکتر فرهاد فردوسی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خفر، از پلمب ۵ مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی خبر داد.
وی با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط در سهماهه تابستان ۱۴۰۴ موفق به کشف و معدومسازی ۴۲۶۱ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد مشخصات شدند، افزود:
«به شهروندان توصیه میکنیم هنگام خرید مواد غذایی به مندرجات درجشده بر روی بستهها دقت ویژه داشته باشند.»
دکتر فردوسی تأکید کرد:
سلامت شهروندان از اولویتهای اصلی ماست و برخورداری از آب، غذا و محیط سالم، حق مسلم همه افراد جامعه است؛ بنابراین با متخلفان بدون اغماض و طبق قوانین برخورد خواهد شد.
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی، یا مشاهده مواردی مانند پراکندگی زباله و رهاسازی فاضلاب در محیط و معابر، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش کنند.
نظر دهید