معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/04/17 - 07:47
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZJn7
نظارت بهداشتی بر نذورات محرم در جهرم

نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشتی جهرم و خفر جهت پایش سلامت نذورات و آب شرب در ایام محرم

نظارت بهداشتی بر نذورات محرم در جهرم

 

نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشتی جهرم و خفر جهت پایش سلامت نذورات و آب شرب در ایام محرم

 

  • بازرسی مستمر از محل‌های پخت نذورات و آموزش اصول بهداشتی به هیئت های مذهبی 
  • نمونه‌برداری استاندارد از مواد غذایی، آب و نوشیدنی‌ها
  • کنترل بهداشت فردی خادمان و مدیریت پسماندها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی

 

پنج توصیه کلیدی

 

۱. مصرف نذورات پخته‌شده حداکثر تا ۲ ساعت پس از طبخ 

 

 ۲. استفاده انحصاری از آب‌ بهداشتی برای آشامیدن و پخت‌و پز

 

 ۳. به‌کارگیری مواد اولیه با برچسب سیب سلامت

 

 ۴. ممنوعیت حضور افراد دارای علائم بیماری‌های گوارشی یا تنفسی در چرخه ی پخت و توزیع مواد غذایی

 

 ۵. گزارش تخلفات بهداشتی از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، را رعایت کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 3519
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید