- 1404/04/17 - 07:47
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZJn7
نظارت بهداشتی بر نذورات محرم در جهرم
نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشتی جهرم و خفر جهت پایش سلامت نذورات و آب شرب در ایام محرم
نظارت بهداشتی بر نذورات محرم در جهرم
نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط حوزه معاونت بهداشتی جهرم و خفر جهت پایش سلامت نذورات و آب شرب در ایام محرم
- بازرسی مستمر از محلهای پخت نذورات و آموزش اصول بهداشتی به هیئت های مذهبی
- نمونهبرداری استاندارد از مواد غذایی، آب و نوشیدنیها
- کنترل بهداشت فردی خادمان و مدیریت پسماندها بر اساس پروتکلهای بهداشتی
پنج توصیه کلیدی
۱. مصرف نذورات پختهشده حداکثر تا ۲ ساعت پس از طبخ
۲. استفاده انحصاری از آب بهداشتی برای آشامیدن و پختو پز
۳. بهکارگیری مواد اولیه با برچسب سیب سلامت
۴. ممنوعیت حضور افراد دارای علائم بیماریهای گوارشی یا تنفسی در چرخه ی پخت و توزیع مواد غذایی
۵. گزارش تخلفات بهداشتی از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، را رعایت کنند.

نظر دهید