معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

۱۵ تا ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ توصیه به مصرف نان های حجیم سبوس دار و سلامتی

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار نان و سلامت

 

۱۵ تا ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ توصیه به مصرف نان های حجیم سبوس دار و سلامتی

 

نان صنعتی

نانهایی که به صورت مکانیزه در کارخانجات بدون دخالت دست و با حرارت غیر مسقیم پخته می شوند.

 

آیا با مزایای نان صنعتی سبوس دار و سلامتی آشنا هستید؟؟

 

  عدم استفاده از جوش شیرین یکی از مهم ترین مزایای روش صنعتی پخت نان است. 

 از آنجایی که نیروی انسانی کمتری در پخت نان دخالت دارند خطرآلودگی نیزکاهش پیدا می کند.

  تمام مراحل پخت در نان صنعتی توسط دستگاه های مختلف به صورت خودکار و مکانیزه انجام می شود.

  پخت نان در روش صنعتی با حرارت غیر مستقیم صورت می گیرد که خطر تولید آکریلامید را به حداقل می رساند. 

در روش صنعتی نانهای تولیدی با بسته بندی مناسب عرضه می شود

کلمات کلیدی
مدیر سایت
فیلمبردار/ تدوین کننده

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید