معاونت بهداشتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم
صفحه نخست دانشگاه علوم پزشکی جهرم
ورود
02 دی 1403
EN
معاونت بهداشتی
درباره معاونت
معرفی معاونت بهداشتی
معرفی معاون فنی
معرفی معاون اجرایی
گروه های فنی
پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
معرفی پرسنل پیشگیری و مبارزه با بیماری ها
شرح وظایف گروه بیماری ها
دستورالعمل بیماری ها
محتوای آموزشی گروه بیماری ها
فرم ها و چک لیست گروه بیماری ها
مدیریت توسعه شبکه و ارتقاء سلامت
معرفی پرسنل توسعه شبکه و ارتقاء سلامت
شرح وظایف توسعه شبکه
دستورالعمل توسعه شبکه
محتوای آموزشی گروه توسعه شبکه
فرم ها و چک لیست گروه توسعه شبکه
سلامت خانواده ، جمعیت و مدارس
معرفی پرسنل سلامت خانواده
شرح وظایف گروه خانواده
دستورالعمل سلامت خانواده
محتوای آموزشی گروه خانواده
فرم ها و چک لیست گروه خانواده
مدیریت اطلاعات آمار و رایانه
معرفی پرسنل امور رایانه
سلامت بهداشت محیط و حرفه ای
معرفی پرسنل بهداشت محیط وحرفه ای
شرح وظایف گروه بهداشت محیط و حرفه ای
دستورالعمل بهداشت محیط و حرفه ای
محتوای آموزشی گروه بهداشت محیط و حرفه ای
فرم ها و چک لیست گروه بهداشت محیط و حرفه ای
سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد
معرفی پرسنل سلامت روانی اجتماعی
شرح وظایف سلامت روانی اجتماعی
دستورالعمل سلامت روانی و اجتماعی
دستورالعمل ویژه پزشک
دستورالعمل ویژه کارشناس روان
دستوالعمل ویژه مراقب سلامت
محتوای آموزشی سلامت روانی اجتماعی
فرم ها و چک لیست سلامت روانی اجتماعی
کلیپ های آموزشی سلامت روانی اجتماعی
فایل های پیشگیری از خودکشی ویژه روانشناسان ادارات
آموزش سلامت و ارتقاء سلامت
معرفی پرسنل آموزش سلامت
شرح وظایف آموزش سلامت
دستورالعمل آموزش سلامت
محتوای آموزشی گروه آموزش سلامت
فرم ها و چک لیست آموزش سلامت
بهداشت دهان و دندان
معرفی پرسنل دهان و دندان
شرح وظایف بهداشت دهان و دندان
دستورالعمل بهداشت دهان و دندان
محتوای آموزشی بهداشت دهان و دندان
فرم ها و چک لیست بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
معرفی پرسنل بهبود تغذیه جامعه
شرح وظایف بهبود تغذیه جامعه
دستورالعمل بهبود تغذیه جامعه
محتوای آموزش بهبود تغذیه جامعه
فرم ها و چک لیست بهبود تغذیه جامعه
آموزشگاه بهورزی
معرفی پرسنل آموزشگاه بهورزی
دستورالعمل آموزشگاه بهورزی
آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی
معرفی پرسنل آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی
شرح وظایف آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی
دستورالعمل آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی
فرم ها و چک لیست آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان خفر
معرفی معاون بهداشتی شهرستان خفر
گروه های فنی شهرستان خفر
پیشگیری و مبارزه با بیماری ها-خفر
مدیریت توسعه شبکه و ارتقاء سلامت-خفر
سلامت خانواده ، جمعیت ومدارس-خفر
راهنمای ارباب رجوع
معرفی مراکز ارائه خدمت
ستاد پزشک خانواده شهری
معرفی پرسنل ستاد پزشک خانواده
دستورالعمل ستاد پزشک خانواده
صفحه اصلی
سایر
روغن سالم
مسابقه روغن سالم
توجه :
دانلود محتوای آموزشی مسابقه
نام و نام خانوادگی
کد ملی
شماره همراه
حوزه
جهرم
خفر
1-روغن کلزا برای اولین بار از دانه چه گیاهی استخراج شده است؟
الف}چغندر
ب)شلغم روغنی
ج)سویا
د)آفتابگردان
2-کدام یک از اسیدهای چرب زیر در روغن آفتابگردان موجود نمی باشد؟
الف)پالمتیک اسید
ب)لینولینیک اسید
ج)لینولئیک اسید
د)اولئیک
3-رنگ زرد روغن بادام زمینی نشانه چیست؟
الف)نشانه کیفیت پایین روغن است
ب)نشانه مرغوبیت بالای روغن است
ج)مربوط به نوع متفاوت روغن بادام زمینی است
4 (15 حبه قند
4-روغن نارگیل مخصوص چه نوع آب و هوایی است؟
الف)گرم و خشک
ب)گرم و مرطوب
ج)سرد و خشک
4( بیماری تنفسی
5-محدوده ذوب کره کاکائو چند درجه سلسیوس است؟
الف)34-36
ب)34-38
ج)34-40
4 (حداقل 60 دقیقه
6-شرایط نگهداری کره کاکائو کدامیک از موارد زیر است؟
الف)در دمای خنک نگهداری شود
ب)در شرایط خشک نگهداری شوند
ج)از تابش مستقیم نورخورشید دور باشد
د)همه گزینه های بالا صحیح است
7-میزان چربی کره گیاهی مایع چقدر است؟
الف)حداقل80%
ب)40-70%
ج)حداقل40%
د(حداقل50%
8-دمای مطلوب سرخ کردن چقدر است؟
الف)100-160درجه
ب)160-180درجه
ج)100-180درجه
)150-180درجه
9-مقدار روغن جذب شده در غذا به کدام یک از موارد زیر بستگی دارد؟
الف)زمان پخت
ب)درجه حرارت
ج)نوع ماده غذایی
د)همه موارد صحیح است
10-وزن دنبه گوسفندان چند درصد لاشه گوسفند است؟
الف)10-20
ب)15-20
ج)20-30
د)5-10
تصویر امنیتی
ثبت اطلاعات
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو Enter را بفشارید