معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

حلول ماه مبارک رمضان

توصیه های تغذیه ای ماه مبارک رمضان:

 

* وعده افطار و شام جدا مصرف شود

* تاکید بر مصرف غذای سبک در وعده افطار و شام

* نوشیدن ۶ تا ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر

* پرهیز از مصرف غذاهای حجیم، بسیار چرب و شیرین در وعده سحری

مطالعه مطلب در لینک زیر پیشنهاد می شود http://behdasht.gov.ir/Xh4a

ماه مبارک رمضان
{author_name}
تصویر نویسنده :

مدیر سایت
عکاس

مدیر سایت